Assen 1 nipt onderuit tegen ESG 1

      Geen reacties op Assen 1 nipt onderuit tegen ESG 1

Assen 1 is er net niet in geslaagd een punt over te houden aan de wedstrijd tegen ESG 1. Weliswaar verloren Martin van Velzen en Mark Jager hun partijen snel, maar daar stond een fraaie winst van Maarten Dijkstra op bord 1 tegenover, terwijl Pieter Tromp zijn promotieklasse-debuut vierde met een remise. Daarna legde teamleider Maarten Bosma (invaller voor Elmar Hommes) het loodje, en behaalde Ben van Os een verrassende overwinning op bord 8. Na een remise van Paul den Boer was de hoop gevestigd op René den Dekker, maar hij wist zijn stuk voorsprong niet naar de winst te loodsen. Hierdoor werd de eindstand 3,5-4,5 in Emmer voordeel.

Alle uitslagen van de eerste ronde in de promotieklasse zijn hier te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.