Opnieuw nipte nederlaag Assen 1

      Geen reacties op Opnieuw nipte nederlaag Assen 1

Assen 1 is ook na twee speelronden in de Promotieklasse puntloos. In Coevorden werd van Het Kasteel verloren, opnieuw met de kleinste marge: 4,5-3,5. Namens Assen waren Maarten Dijkstra, Elmar Hommes en Mark Jager succesvol op de borden 1, 5 en 7, terwijl Martin van Velzen remise speelde op bord 6. René den Dekker, Paul den Boer, Pieter Tromp en Maarten Bosma liepen tegen een nul op.

Op bord 1 gebeurde iets opmerkelijks: Maarten claimde de partij wegens tijdsoverschrijding van zijn tegenstander, maar de wedstrijdleider wees de claim af. De partij werd remise, maar na de partij werd de claim alsnog toegewezen. Zwart had zijn 40stezet immers buiten de tijd uitgevoerd.

De uitslagen en tussenstand zijn hier te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.