Assen 1 boekt eerste overwinning

      Geen reacties op Assen 1 boekt eerste overwinning

Na twee nipte nederlagen heeft Assen 1 de eerste matchpunten binnen. Het eerste team van Roden werd met 5-3 verslagen. Overwinningen waren er in deze wedstrijd voor René den Dekker (bord 2, na een incorrect stukoffer van zijn tegenstander), Paul den Boer (bord 3, dame tegen pion), Elmar Hommes (bord 6, met een volle dame meer) en Ben van Os (bord 8, koningsaanval afgemaakt met torenoffer Txh7+). Pieter Tromp (bord 4) en Mark Jager (bord 7) speelden remise, en Maarten Dijkstra (bord 1) en Martin van Velzen (bord 5) hielden de nul.

De uitslagen en tussenstand zijn hier te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.