Assen 1 boekt ruime overwinning op Unitas 5

Assen 1 heeft de tweede overwinning op rij geboekt. In het Jaanes v/d Wal Denksportcentrum werd Unitas 5 met 6-2 verslagen. Voor de overwinningen tekenden Maarten Dijkstra (bord 1, lang eindspel), Paul den Boer (bord 3, mooi matje), Pieter Tromp (bord 4, tegenstander was erg gul met zijn materiaal), Elmar Hommes (bord 6, ook al een mooie combinatie met mat of materiaalwinst) en Ben van Os (bord 7, paardvork op Df6 en pion c7). Martin van Velzen (bord 5) en teamleider Maarten Bosma (bord 8) speelden remise, en René den Dekker (bord 2) verloor als enige.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.