Elmar Hommes gedeeld winnaar B-groep Harmonietoernooi

Het Harmonietoernooi is voor de Assenaren wisselend succesvol verlopen.

Het beste resultaat werd zonder twijfel door Elmar Hommes geboekt: na een start van 1 uit 3 eindigde hij met 7 uit 9 op de gedeelde 1e plaats. Ook Mark Jager eindigde na een zware inhaalrace nog met 6 punten bij de eerste 10. Martin van Velzen verspeelde zijn laatste kans op een prijs door in de laatste ronde te verliezen, en eindigde met 5,5 punten. Verder behaalde in deze groep Lukas Kosse 4 punten (gedeeld 29e), en jeugdlid Frank van der Werff scoorde 3 punten (gedeeld 38e).

In de A-groep was Renze Rietveld de beste (pseudo-)Assenaar; hij werd gedeeld 16e met 5 uit 9. Een half puntje minder was er voor Pieter Tromp (gedeeld 27e). Paul den Boer speelde slechts 6 ronden mee, maar haalde daarin wel 3 punten (gedeeld 46e), en Maarten Dijkstra viel met 2,5 punten (gedeeld 51e) enigszins tegen.

Tenslotte waren er in de Mini-toernooien ook nog twee Assenaren aan het werk: in de B-groep werd het grote talent Ivo Maris ongedeeld 6e met 3,5 uit 5 (1 bye met half punt), voor een TPR van 2032! In de D-groep viel Pieter Hofman met 1,5 uit 5 (gedeeld 29e) erg tegen.

Alle details over het toernooi zijn na te lezen op de site van het toernooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.