Asser succes in Schaakfestival Groningen

Van 21 tot en met 30 december 2007 speelden er 7 Assenaren mee in de B-groep van het Schaakfestival Groningen. Drie van hen wisten een prijs mee te nemen: Ivo Maris eindigde knap op de gedeeld vierde plaats met 6,5 uit 9, na een start van 1,5 uit 4, Martin van Velzen pakte na eenzelfde start nog een ratingprijs t/m 1800 met 5,5 punt, en Frank van der Werff behaalde een ratingprijs t/m 1600 met 4 uit 9. De overige Assenaren waren minder succesvol: Paul den Boer startte uitstekend met 3 uit 3, maar eindigde uiteindelijk met 5,5 uit 9, Pieter Tromp zakte ook in gedurende het toernooi en eindigde met 5 uit 9, Maarten Dijkstra had niet de vorm en behaalde een teleurstellende 4 uit 9, en Lukas Kosse eindigde in de onderste regionen met 1,5 uit 7 (eerste en laatste ronde niet meegedaan).

Uitslagen, eindstanden, partijen en meer zijn te vinden op de toernooisite.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.