NK t/m 10: Silvia van der Werff tweede bij meisjes!

Op het NK tot en met 10 mochten twee jeugdspelers uit Assen hun opwachting maken. Bij de meisjes speelde Silvia van der Werff een fantastisch toernooi: na het verlies in de eerste ronde tegen de latere kampioene Olivia Meng scoorde ze in de overige ronden 7 uit 8 en kwam daarmee slechts een halfje tekort voor de titel!

In de algemene groep (geen jongensgroep uiteraard: meisjes mochten ook meedoen in deze groep) speelde Gerbert Leeftink mee. Hij is sinds ongeveer een jaar leerling van Tinus, en deed het op het NOSBO-kampioenschap zo goed, dat hij ook het NK mocht spelen. Dat bleek iets te zwaar: met 2,5 uit 8 (laatste ronde niet gespeeld) eindigde Gerbert in de achterhoede, maar daar zaten wel twee winstpartijen bij. Hopelijk smaakt dit naar meer!

Uitslagen, standen en foto’s zijn op de website van het toernooi te vinden. Omdat enkele links niet werken, geef ik ze hier:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.