C-team terug op aarde na twee ruime nederlagen

Vol goede moed togen we gisteren (5 oktober) voor de tweede keer naar Rotterdam voor de landelijke Meesterklasse C. Drie weken geleden hadden we immers het zwaar favoriete Almere onderuit gehaald, en het team leek in uitstekende vorm. Wat kon er nog fout gaan?

Heel veel, helaas. De goede vorm bleek in Assen achtergelaten te zijn, en alles wat fout kon gaan, ging ook fout. Eindresultaat: slechts drie remises uit acht partijen… en daarmee is de titeldroom hardhandig aan stukken geslagen. Gelukkig zijn er nog twee dagen en vier speelronden te gaan, en dus hebben we nog alle kans om alsnog minimaal de top-vijf te halen. De volgende speeldag is op 9 november, over vijf weken dus; hopelijk is de goede vorm dan weer helemaal terug!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.