Jubileumboek Schaakclub Assen

Geen reacties op Jubileumboek Schaakclub Assen

Op de jubileumdag werd tevens het jubileumboek van Schaakclub Assen uitgereikt. Het boek beslaat bijna 180 pagina’s en is mede mogelijk gemaakt door Ordina en Stichting STILA.

In het boek wordt de historie van Schaakclub Assen beschreven. Het boek bevat de volgende bijdrages:

• Historie Schaakclub Assen (Sjoerd Homminga)
  • Interne competitie (Jacob Dijkstra)
  • Externe competitite (Pieter Tromp)
  • De Asser jeugd door de jaren heen (Martin van Velzen)
  • Open Drents en Dieren (Rieks Taal)
  • Interview met Jan Boer (Tinus Spriensma)
  • Interview met Cor v/d Werff (Jacob Dijkstra)

Verder heeft een 25-tal leden nog een persoonlijk stukje ingestuurd. Het volledige boek is door Aart Strik nog eens geredigeerd.

De eerste exemplaren van het boek werden uitgereikt aan Haijo Sleijfer (Ordina) en Jetta Klijnsma (Commissaris van de Koning).

De aanwezige leden hebben reeds een boek ontvangen. De overige leden kunnen hun boek bij een reguliere clubavond in ontvangst nemen. Er is nog een beperkt aantal exemplaren beschikbaar voor niet-leden. Neem hiervoor contact op met het bestuur.