KNSB-competitie: Assen 1 slacht, Assen 2 geslacht

Een start met twee gezichten voor Assen 1 en 2 gistermiddag (17 september):
Assen 1 schreef geschiedenis door LOS hun allereerste nederlaag in de KNSB-competitie toe te brengen, en niet zo zuinig ook: slechts drie remises werden afgestaan tegen de vice-kampioen van vorig seizoen! Morgenavond zal een uitgebreid verslag verschijnen.
Met Assen 2, net weer terug in de derde klasse, ging het helaas minder goed. Met drie invallers moest Hardenberg bestreden worden, en dat bleek een te zware opgave: niet meer dan twee halfjes werden binnenboord gehouden. Verdere details lijken mij overbodig.

Uitslagen: Assen 1, Assen 2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.