Grand Prix Leek

      Geen reacties op Grand Prix Leek

Vanuit Assen gingen we met vier deelnemers aan de NB-training, de hoofdtrainer en twee ouders/begeleiders in twee auto’s naar de GP-Leek. We kwamen niet met vier prijzen terug. In zijn poule kwam Gertjan Haan tot een gedeelde tweede plaats (=derde prijs). In de hoogste poule behaalde Kenneth Muller een derde prijs met een gedeelde derde plaats. Silvia van der Werff had in haar groep ook al zo’n gedeelde derde plaats, maar in haar geval viel het onderlinge resultaat in haar nadeel uit. Een poule hoger zagen we Martijn Kluitenberg heel aardig spelen, maar de punten kwamen toch niet vanzelf.
Met deze prijzen kun je zeggen, dat Schaakclub Assen gemiddeld of middelmatig presteert. Er waren nl. 85 deelnemers.
Voor andere foto’s en alle uitslagen: zie binnenkort de NOSBO-site.
M. Spriensma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.