Kenneth Muller clubkampioen bij de jeugd

De interne jeugdcompetitie kende net als de 45-minuten-competitie een dramatisch slot. Zes ronden voor het einde had Silvia van der Werff een voorsprong van 120 punten op Kenneth Muller, maar op de voorlaatste avond was het gat alweer geslonken tot 20 puntjes. Op de laatste avond sloeg Kenneth de beslissende slag: hij scoorde 2,5 uit 3, terwijl Silvia niet verder kwam dan 1 uit 3. Daarmee heeft Kenneth zijn tweede titel van het jaar te pakken.

De instroom na het BSSK was helaas niet zo goed als vorig jaar. Alleen Sam Steenbeeke is lid geworden, maar hij heeft de smaak al te pakken; op het Grand-Prix-toernooi van Staunton werd hij al tweede in zijn groep!

De ranglijsten bij de jeugd zijn te bekijken via de jeugdpagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.