Eerste Asser zomertoernooi in café Pandius

Afgelopen woensdag is de eerste ronde van het eerste Assense zomertoernooi gehouden. In de woorden van sommige voorbijgangers was er in Assen eindelijk eens iets te beleven. In cafe Pandius waren een twaalftal (sterke) schakers bijeen voor een aantal onderlinge krachtmetingen (rapid). Het merendeel van de partijen kon lekker buiten op het terras worden gespeeld. De meeste partijen verliepen conform de ratingverhouding, wel wist Johan van Dijk Wout Knol op remise te houden. Positieve bijkomstigheid is verder dat het schaken weer eens onder de aandacht is gebracht met mogelijk nieuwe leden tot gevolg. Aangezien ook Henk tevreden was (over zijn omzet) was het al met al zeer geslaagd. De komende woensdagen in augustus zal het toernooi nog verspeeld worden (aanvang 19.45 uur, deelname open voor iedereen).

Robert

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.