OBS Theo Thijssen opnieuw naar NK Basisscholen

Op zaterdag 20 maart vond in Grijpskerk het NOSBO-kampioenschap voor basisscholen plaats, met de beste drie basisscholen van Groningen en Drenthe. De Drentse scholen kwamen ditmaal allemaal uit Assen: Theo Thijssen (met Silvia van der Werff, en met ex-lid Leon de Diego), De Veldkei (met Sam en Lotte Steenbeeke, en met Kai Bruijn, de grote tegenstrever van Silvia op het Asser BSSK), en De Kloostertuin (met nieuwbakken lid Quinn Stowers, en met Levi Nies, de winnaar van de Groene Groep op het Asser BSSK). Zij waren helaas niet opgewassen tegen twee Groningse scholen: De Borgstee (Grijpskerk) werd in eigen huis kampioen, Dom Helder Camara (Groningen) werd tweede. Theo Thijssen eindigde wel als derde en mag daardoor samen met deze twee scholen naar het NK. De Veldkei werd vierde, De Kloostertuin zesde. Op het eerste bord leverde Silvia een knappe prestatie door, net als in het Drents kampioenschap, al haar partijen te winnen!

Lees een volledig verslag, met mooie foto’s, hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.