Opnieuw succesvolle Grand Prix in Ten Boer

Het nieuwe NOSBO-Grand-Prix-seizoen is weer begonnen, en ook dit seizoen vond de start van de cyclus in Ten Boer plaats. Drie Assenaren deden mee en deden het niet slecht!

Jaël kwam nog net in de hoogste groep terecht, omdat zijn NJR 8 puntjes hoger was dan die van Lyne… Een zware opgave dus, en dat bleek: drie remises (waaronder tegen de uiteindelijke nummers 1 en 2) was de oogst. Volgende keer beter!

Lyne mocht het dus in de B-groep proberen, als hoogste ratinghouder nog wel, en dat ging prima: na een ongelukkige nederlaag in de eerste ronde stond ze verder nog slechts twee halfjes af, en dat was voldoende voor een tweede plaats op SB. Klasse Lyne!

Frank kwam uit in groep D en was daar als tweede geplaatst, maar helaas zat het hem niet bepaald mee: de score bleef uiteindelijk staan op twee overwinningen en een remise, en daar had met meer geluk zeker een punt meer in gezeten. Jammer!

De eerste prijs is dus alweer binnen! Over anderhalve week is in Hoogeveen het volgende toernooi; helaas is dat op een KNSB-zaterdag, dus ik zal daar helaas niet bij zijn. Alle Asser deelnemers daar alvast veel succes gewenst!

Resultaten (NOSBO-site)Foto’s (Facebook)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.