Prijzenoogst gaat verder in Grand Prix GasTerra!

Afgelopen zaterdag (20 mei) stond er weer een Grand-Prix-toernooi op het programma, namelijk de Grand Prix GasTerra. Het mooie aan dit toernooi is dat deelname niets kost, en dus is het een mooie gelegenheid om eens een poging te wagen als je nog niet eerder mee hebt gedaan! Helaas kon ik er zelf niet bij zijn, en dat was achteraf best wel jammer, want de vier deelnemende Assenaren deden het prima!

We zijn zo langzamerhand gewend dat Jaël en Lyne in de A-groep mogen uitkomen, en dat was ook nu het geval. Helaas was de A-groep nog sterker bezet dan twee weken eerder, en dus konden onze toptalentjes geen gooi doen naar de prijzen. De onderlinge partij werd ditmaal remise; Jaël zorgde daarnaast nog voor een leuke stunt door Loek van der Hagen te verslaan, terwijl Lyne verder slechts één halfje wist te pakken. Nog altijd boven verwachting overigens, en in zo’n sterke groep zeker geen schande!

In groep F maakte Tomas zijn Grand-Prix-debuut, en dat deed hij geweldig; sterker nog, als hij niet van de uiteindelijke nummer 5 had verloren had hij de groep gewonnen! Helaas lukte dat niet, maar met 5½ uit 7 werd het wel een tweede plaats. Klasse Tomas, wat mij betreft mag je vaker meedoen!

Ook Adriaen deed weer mee, en hij werd ditmaal in groep H geplaatst. Het ging ditmaal een stuk beter dan twee weken geleden: 4 uit 6 bleek goed voor plaats 2, en bovendien wist Adriaen als enige de groepswinnaar te verslaan, dus ook hier mijn felicitaties!

Opnieuw een succesvolle middag dus! Over een kleine drie weken is het tijd voor onze eigen Grand Prix; doet allen mee!

Uitslagen (NOSBO)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.