Lyne oppermachtig in Amstelveen en opnieuw geplaatst voor NJSK!

Dit weekeinde (16 en 17 november) heeft Lyne zich in het NJSK-kwalificatietoernooi in Amstelveen van haar beste kant laten zien, door de C-meisjesgroep overtuigend op haar naam te schrijven! Als enige van de groep wist ze op de eerste dag al haar partijen in een vol punt om te zetten, waarmee plaatsing voor het NJSK (waarvoor een top-drie-klassering volstond) al zo goed als zeker binnen was. Een remise en een overwinning later was de NJSK-kwalificatie een feit, en met een remise in de slotronde verzekerde Lyne zich van een prachtige toernooioverwinning, met een vol punt voorsprong op de rest van het veld! Klasse gespeeld Lyne, van harte gefeliciteerd!

Uitslagen en standen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.