Stijn meteen in de prijzen bij Grand-Prix-debuut!

Het was alweer ruim anderhalf jaar geleden dat het kon, maar afgelopen zaterdag (4 december) kon eindelijk weer eens een Grand-Prix-toernooi plaatsvinden, georganiseerd door de Groninger Combinatie. In verband met de huidige corona-maatregelen was het aanvangstijdstip vervroegd om voor 17:00 klaar te kunnen zijn, en ook was er geen publiek welkom in de speelzaal. Gelukkig heeft de NOSBO het tegenwoordig dankzij de inspanningen van Martijn Hardeman uitstekend voor elkaar qua verslaglegging: de resultaten werden live bijgehouden op de site, en er waren ook livestreams! Ondanks dat ik er zaterdag niet zelf bij kon zijn, kon ik het toernooi dus toch van afstand volgen en meekrijgen hoe Stijn het in zijn allereerste toernooi prima deed: met 4,5 uit 6 wist hij de derde prijs te behalen in de F-groep! Klasse jongeman, volgende keer een groep hoger?

Verslag, met eindstanden, veel foto’s, en links naar de streams (NOSBO)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.