NOSBO-competitie: Assen 2 plaatst zich voor kampioenswedstrijd, Assen 1 wint ruim

Gisteravond (8 april) was een succesvolle avond voor onze NOSBO-teams, want zowel Assen 1 als Assen 2 wist hun wedstrijd in winst om te zetten. Assen 2 heeft zichzelf daarmee bovendien een aardig toetje aan het einde van het seizoen bezorgd, namelijk een wedstrijd om het kampioenschap van de eerste klasse! De tegenstander op 13 mei zal Bedum zijn; waar gespeeld wordt is nog niet bekend. Assen 1 had een ruime overwinning nodig om kans op het kampioenschap te houden, en die kwam er ook: tegen SISSA 2 werden slechts drie halfjes afgestaan. Op 29 april vindt de laatste poulewedstrijd plaats; de tegenstander is dan Groninger Combinatie, dat nog geen matchpunt heeft laten liggen…

Uitslagen: Assen 1, Assen 2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.