Snelschaakkampioenschap 2021-2022: Rieks opnieuw kampioen

Voor de tweede keer op rij begon het nieuwe clubseizoen met het snelschaakkampioenschap van het seizoen daarvoor, en ook voor de tweede keer op rij toonde Rieks zich de sterkste. Door een toevalligheidje bij de indeling mocht hij het al in de eerste ronde opnemen tegen zijn op papier grootste tegenstrever Tjapko, en overtuigend wist Rieks de partij naar zich toe te trekken. Daarna kwam hij geen moment meer in gevaar (al moest hij nog wel een halfje afstaan aan Gerard) en pakte daarmee de titel; Tjapko won na de nederlaag tegen Rieks zijn overige partijen en eindigde zo als tweede, en Jaël maakte op nog eens twee punten achterstand het podium vol.

Uitslagen en eindstand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.