Tweede prijs voor Wessel in Grand Prix Emmen!

Afgelopen zaterdag was ik van plan een bezoekje te brengen aan het Grand-Prix-toernooi in Emmen, maar ik moest daar uiteindelijk toch van af zien. Gelukkig zijn de jeugdtoernooien in het NOSBO-gebied tegenwoordig uitstekend live te volgen, en dus kon ik alsnog meekijken hoe onze toernooitijger Wessel het deed. En dat was wederom prima: een start van 3 uit 3, daarna helaas twee nederlagen op rij, maar sterk afgesloten met twee overwinningen. Dat telt op tot 5 uit 7, en dat bleek genoeg voor de tweede prijs in groep G!
Overigens was het maximale aantal deelnemers (70) al drie weken vantevoren bereikt, opnieuw bewijs dat het jeugdschaak leeft als nooit tevoren!

Verslag organisatieUitslagen en eindstanden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.