Positief seizoensslot Assen 2 met grootste KNSB-overwinning ooit

Voor Assen 2 stond er in de laatste ronde niets meer op het spel, aangezien degradatie al een feit was. Alleen de strijd om de rode lantaarn was nog niet gestreden, en die mocht in een rechtstreeks duel met SISSA 2 worden uitgevochten. Het werd een daverende overwinning voor Assen 2, mede geholpen door het feit dat SISSA 2 met maar liefst vier invallers aantrad. Alleen Sjoerd en Henry leken gedurende de middag in de problemen te komen, maar nadat zij hun tegenstanders rond de tijdcontrole in de fout zagen gaan konden ze alsnog het volle punt opstrijken. Uiteindelijk moesten alleen Ab en Sybrand een halfje afstaan; Martin, Jaël, Rients en Mattias voegden daar nog een viertal overwinningen aan toe, zodat de eindstand 7 – 1 werd en Assen 2 zijn grootste overwinning ooit in de KNSB-competitie binnen had. Een mooie opsteker voor volgend seizoen, waarin we weer gaan proberen kampioen te worden in de vierde klasse!

Uitslagen ronde 9 (KNSB)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.