Wel thuisfinale voor open NOSBO-bekerteam!

In tegenstelling tot het bekerteam t/m 1900 is het het team in de open NOSBO-beker wel gelukt om de finale te bereiken, met een gedegen 3 – 1 overwinning op Staunton. Pieter werd helaas vanuit de opening weggedrukt en verloor vrij kansloos, maar Ivo won, nadat zijn tegenstander wat kansjes op minimaal gelijkspel had gemist, een pion en tikte het eindspel uit, Rieks versloeg in een wildwestpartij Henk van Putten, die nog een schoonheidsprijs had gewonnen met zijn overwinning op Gertjan in de zesde ronde van de KNSB-competitie, en Tjapko sloot een mooi eindspel af met een heuse zetdwang. De finale is op 9 juni tegen Groninger Combinatie in het Markehuus!

Uitslagen
Verslag Staunton (met partijen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.