Bonno Pel winnaar Open Drents, Elmar Hommes wint B-groep

Op 12, 13 en 14 mei werd in het zalencentrum van Hotel de Jonge het Open Drents Weekendtoernooi 2006 gehouden. Met stralend weer was het goed vertoeven in het centrum van Assen. Vooral de vrijdag en zaterdag waren dagen waar de schakers de terrassen vulden. Naast het genieten van dit mooie weer werd er volop geschaakt in Assen. De eerste ronde zat vol verrassingen. Alleen twee grote kanshebbers op de titel wisten te winnen in de A groep, namelijk Grisha Kodentsov en Bonno Pel (beiden van Unitas). In de nacht van vrijdag op zaterdag werden voor sommigen de teleurstellingen of overwinningen weggezet door het nachtelijk uitgaansleven van Assen te verkennen.
Lees verder…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.