Elmar Hommes prolongeert snelschaaktitel

Op vrijdagavond 11 januari werd, zoals gebruikelijk, het nieuwe jaar ingeluid met het snelschaakkampioenschap van Schaakclub Assen. 14 deelnemers, waaronder twee jeugdspelers, speelden een halve competitie. Het werd een spannende aangelegenheid, waarin niemand ongeslagen bleef. Uiteindelijk bleek Elmar Hommes met 11 winstpartijen, 1 remise en 1 nederlaag de sterkste. Op één punt achterstand legde Maarten Dijkstra beslag op de tweede plaats, een halfje voor Pieter Tromp en Ivo Maris. De jeugdspelers *************** en Gertjan Haan konden niet veel uitrichten, maar toch wist **** knap van René den Dekker te winnen, en Gertjan van Sjoerd Homminga! Deze heren kunnen dus nog wel even mee.

De eindstand is hier te bekijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.