Jeugd: Kenneth Muller beste snelschaker seizoen 2007-2008

Bij de jeugd is inmiddels één competitie afgelopen. De snelschaakcompetitie werd dit jaar op zes vrijdagen tussen 11 januari en 9 mei gehouden, met zes ronden per avond. Eén ronde verviel omdat er die avond maar zes spelers aanwezig waren, dus kwamen we tot 35 ronden. Tot de laatste ronde was het spannend, maar uiteindelijk is er toch een verdiende winnaar. Kenneth Muller wist in 27 partijen twintig keer te winnen en slechts drie partijen te verliezen, en bleef daarmee drie punten voor op Rieks Taal, die negentien keer won, vier remises haalde en slechts twee keer verloor. In de strijd om de derde plaats won *************** het gevecht van Gertjan Haan.

Bekijk de eindstand hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.