Mooie afsluiting Grand-Prix-seizoen 2015-2016

Vorig jaar kon er helaas geen afsluitende Grand Prix plaatsvinden omdat de beoogde speellocatie niet beschikbaar was, maar dit seizoen was er wel weer gelegenheid, en dus werd afgelopen zaterdag in samenwerking met de FSB de “Combinatiedag van het Noorden” georganiseerd, een afsluitend toernooi voor zowel de NOSBO- als de FSB-cyclus. Uiteraard mocht ook deze keer het gebruikelijke groepje Assenaren niet ontbreken, en ook nu was het weer prijs!

Alweer voor de zesde keer op rij was er Asser inbreng in de A-groep, want sinds ons eigen toernooi is Lyne sterk genoeg om op dit niveau te spelen. Helaas gaat het wel ten koste van goede scores, en dit keer kon er zelfs geen halfje vanaf… Het voordeel is wel dat goed te zien is op welke gebieden er nog vooruitgang te boeken is, dus daar gaat komend seizoen hard aan gewerkt worden!

Jaël mocht het dit keer weer in de B-groep proberen, en dat ging hem niet slecht af: met 4,5 uit 7 eindigde hij met drie anderen op de gedeelde tweede plaats. Op onderling resultaat geen tweede prijs, maar de barrage om plaats drie werd gewonnen, en dus een prijs; klasse Jaël!

Frank was als tweede geplaatst in groep E, maar had geen beste start met 0 uit 2… Daarna ging het beter, en Frank wist zelfs terug te komen tot 50%, maar waar dat soms genoeg is voor een prijs, zat dat er nu niet in; sterker nog, het werd zelfs een zesde plaats. Volgende keer beter!

Tenslotte was ook onze toekomstige topper Adriaen er weer bij, en in groep F deed hij het weer eens uitstekend: alleen van de groepswinnaar verloren en de rest gewonnen, en dus een tweede prijs! Nogmaals gefeliciteerd Adriaen, en tot volgend seizoen!

Ook in het algemeen klassement deden de onzen het prima: Lyne vierde, Frank zevende, Jaël achtste en Adriaen tiende! Verder: Brian (slechts vier deelnames) 38ste, en Daniël en Tristan, die alleen ons toernooi speelden, eindigden als 106e en 170e van in totaal 181 deelnemers.

Tot zover de berichtgeving van dit seizoen; komend seizoen meer!

Verslagen NOSBO-site: GP GasTerraGP Van der LindeGP NOSBO/FSB
Eindstand GP-cyclus 2015-2016
Foto’s (Facebook)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.