Zeer jong Assen 3 niet opgewassen tegen Tjonger Aa Linde 2

Verslag: Gerard

Assen 3 speelde met een zeer jonge opstelling tegen onze gasten uit Wolvega en omstreken, namelijk Jan Boer aangevuld met 7 tieners (waarvan 3 nog op de basisschool). Het was al snel duidelijk dat er geen goed resultaat in zat. Willem, Vincent, Lyne, Léon en Noël stonden al vrij snel op materiële achterstand. Jaël kwam wel goed uit de opening, maar maakte toen een fout, waardoor hij zeer moeilijk stond. Bij Abedin en Jan was er nog geen tekening in de strijd.

Noël maakte ondanks 2 pionnen achterstand toch nog remise. Maar Willem, Vincent, Léon en Lyne verloren inderdaad. Daarmee was de wedstrijd al verloren. Jaël hield het nog vrij lang vol, maar moest zich uiteindelijk gewonnen geven. Jan werd gevloerd door een mataanval. Gelukkig wist Abedin nog tegen te scoren. In gelijke stelling won hij een stuk door een paardvork. Het eindspel schoof hij gemakkelijk uit. Per saldo dus een 6,5 – 1,5 nederlaag.

Uitslagen ronde 4 (KNSB)

Terug

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.