KNSB-competitie: Assen 1 en 2 winnen ruim, Assen 3 veilig ondanks nederlaag

Na de rampzalige KNSB-zaterdag van drie weken geleden, toen alle drie de teams verloren, is het vanmiddag een stuk beter gegaan. Met name de eerste twee teams ging het voor de wind: Assen 1 pakte DSG Pallas in met 6 – 2, en Assen 2 deed hetzelfde met Groninger Combinatie 4 en is daardoor nog altijd volop in de strijd om het kampioenschap. Assen 3 stelde hier weliswaar een 5 – 3 nederlaag tegenover, maar dat was wel tegen Tjonger Aa Linde 2, het sterkste team van hun klasse, en bovendien is door de overige resultaten duidelijk geworden dat van de drie teams die nog onder Assen 3 staan, hooguit twee er nog voorbij kunnen. Assen 3 eindigt dus minimaal als zevende, en dat is voldoende voor lijfsbehoud!

Verslagen volgen (hopelijk), hier alvast de uitslagen: Assen 1, Assen 2, Assen 3.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.