Net geen NK-ticket voor Wessel in NOSBO-kampioenschap t/m 10

Gisteren (4 februari) deed Wessel een gooi naar deelname aan het NK E, en hij kwam nog opvallend dichtbij! Hij verloor weliswaar zijn eerste twee partijen, maar daarna scoorde hij, mede geholpen door een gunstige loting, vier overwinningen op rij, en kon hij met een overwinning in de laatste ronde zomaar een NK-plaats grijpen. Helaas trof hij één van de favorieten, en die bleek nog net even een maatje te groot. Net geen NK-deelname dus, maar ik denk niet dat Wessel vooraf gedacht had er zo dichtbij te komen. 4 uit 7 is ook gewoon een prima resultaat, en met een TPR die 300 punten boven zijn eigen rating lag kan Wessel wat mij betreft zeer tevreden zijn!

Verslag organisatie
Uitslagen en standen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.