NOSBO-PJK/kwalificatietoernooi ABC: Léon grijpt net naast NK-plaats

Afgelopen weekeinde (10 en 11 februari) stond in het teken van het Persoonlijk Jeugdkampioenschap van de NOSBO voor de categorieën A, B, en C, dat net als vorig jaar ook de status van NK-kwalificatietoernooi had. Drie Assenaren mengden zich in de strijd om de NK-tickets, maar helaas mocht het deze keer niet zo zijn… Léon kwam in de A-jeugd nog het dichtst bij; sterker nog, als hij in de laatste ronde zijn gewonnen stelling niet in huizenhoge tijdnood alsnog had verloren had hij zich al verzekerd van plaatsing! Stijn had in de gecombineerde B/C-jeugdgroep niet bepaald zijn toernooi; slechts één remise en een bye… Ook Nena kon geen serieuze potten breken bij de C-meisjes; ze wist twee overwinningen en een remise te boeken, maar doordat ze twee partijen verloor waarvan ze me vooraf had verzekerd dat ze die kon winnen zat er geen NK-plaats voor haar in. Alle hoop is echter nog niet verloren; er is nog een kwalificatietoernooi op 9 en 10 maart in Utrecht, en anders is er altijd nog de kans op een vrijplaats!

Toernooi-informatie
Uitslagen/standen: A-jeugdB/C-jeugdC-meisjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.