Opnieuw Grand-Prix-hoofdprijs voor Wessel in Emmen!

Gisteren (16 maart) was Wessel onze enige vertegenwoordiger in het Grand-Prix-toernooi van SC Emmen, en net als vorige maand geleden in ons eigen Grand Prix deed hij het uitstekend. Zijn zesde-ronde-partij in groep E ging weliswaar verloren maar de overige partijen leverden een vol punt op, en dus pakte Wessel opnieuw de hoofdprijs in zijn groep! Leuker nog is dat hij in dit toernooi enkele spelers wist te verslaan van wie hij in de loop van dit seixoen bijna alleen maar verloor. Altijd een belangrijke horde om te nemen, en hopelijk blijft het niet bij één keer winnen! Overigens doet Wessel het in het algemene klassement ook goed: na 10 van de 15 toernooien staat hij op de zevende plaats! Over twee weken mag hij die positie proberen vast te houden in het Grand-Prix-toernooi van Schaakwoude, de laatste Grand Prix op Friese bodem van dit toernooi. Alvast veel succes gewenst!

Uitslagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.