Assen 1 KAMPIOEN Klasse 2A!

      Geen reacties op Assen 1 KAMPIOEN Klasse 2A!

Assen 1 stond vandaag nog één horde te wachten naar het kampioenschap: de lastige uitwedstrijd tegen Amersfoort, dat zelf ook de matchpunten nodig had om niet alsnog te degraderen. Het duurde tot na zessen, maar uiteindelijk trokken onze mannen met 4½ – 3½ aan het langste eind. Daarmee komt een verblijf van 10 jaar in de tweede klasse tot een einde: volgend seizoen zal Assen 1 zijn debuut maken in de Eerste Klasse!
Assen 2 is daarentegen dit seizoen niet veel bespaard gebleven, en ook vandaag zat het er niet in. Tegen SISSA 2 werden slechts drie halfjes buitgemaakt, en daarmee is degradatie nu echt een feit. Volgend seizoen zal de opdracht zijn om voor het kampioenschap te gaan!

Uitslagen: Assen 1Assen 2
Eindstanden en persoonlijke resultaten: Assen 1Assen 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.