Elmar Hommes en Gertjan Haan pakken snelschaaktitels

De eerste clubavond van het nieuwe jaar stond zoals altijd in het teken van het snelschaakkampioenschap. Bij de senioren speelden 21 man 13 ronden Zwitsers. Pieter Tromp en Elmar Hommes eindigden beiden op 11 punten, en een barrage moest de kampioen aanwijzen. Elmar won overtuigend beide partijen en kroonde zich voor de derde maar op rij tot kampioen. Bekijk de eindstand hier.

Bij de jeugd speelden zeven man een halve competitie. Leon de Diego ging er als een raket vandoor met 3 uit 3, maar kon dat tempo niet volhouden. Uiteindelijk pakte Gertjan Haan de titel, door in de laatste ronde concurrent Jari Michels te verslaan, echter niet voordat Jari de winst had gemist… Bekijk de eindstand hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.