Assen 1 bijna kampioen, Assen 2 bijna gedegradeerd

Met enig geluk wist Assen 1 gistermiddag (23 maart) de overwinning over de streep te trekken in de thuiswedstrijd tegen de Spassky’s, waardoor de voorsprong van één matchpunt op SG Max Euwe gehandhaafd blijft. De andere concurrent Amersfoort schakelde zichzelf uit door te verliezen van SG Max Euwe 2, en is over drie weken de tegenstander van Assen 1 in de laatste ronde. Helaas zal dat wel in Amersfoort zijn, en zal de rest van de club dus niet het kampioensfeest kunnen meevieren…
Assen 2 had tegen Groninger Combinatie 4 zicht op de overwinning, maar nadat een goede tot gewonnen stelling in remise verzandde en een andere gelijkwaardig ogende stelling nog verloren ging kwam de eindstand uit op 4 – 4. Daardoor is Assen 2 nu zo goed als gedegradeerd; alleen een grote overwinning op SISSA 2 en gunstige uitslagen in twee andere wedstrijden volstaan in de laatste ronde om alsnog in de vierde klasse te blijven.

Uitslagen: Assen 1Assen 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.