Assenaren in actie in NK D en weekendtoernooi Groninger Combinatie

Alweer een week geleden deden maar liefst zeven Assenaren mee aan twee toernooien.
Allereerst was het het NK D in Rijswijk, waar Andrii zich in januari voor had geplaatst. Hij was als 41e van de 50 deelnemers geplaatst, en deed het zeer behoorlijk. Zowel op donderdag als op vrijdag haalde hij 1 uit 3, maar op zaterdag bleef hij ongeslagen en haalde hij 2 uit 3. Daarmee kwam Andrii uit op 4 uit 9, ruim een half punt meer dan verwacht, en anderhalf punt meer dan de score die Stijn vorig jaar wist neer te zetten!

Toernooisite
Uitslagen Andrii

In Groningen deden zes Assenaren mee aan het weekendtoernooi van de Groninger Combinatie, dat ook als NOSBO-kampioenschap gold. Geon werd de beste van hen met 4½ uit 7; Tycho haalde een halfje minder (maar deed de laatste ronde niet mee), Mattias en Brian eindigden op 3½ punt (waarbij moet worden opgemerkt dat Mattias op zaterdag niet speelde), en Waheeb (deed op zondag niet meer mee) en Nena eindigden op 2 punten.

Toernooisite
Uitslagen

1 gedachte over “Assenaren in actie in NK D en weekendtoernooi Groninger Combinatie

  1. Tinus Spriensma

    Wat een activiteit. En wat een kwetsbaarheid ook. Ook de mensen (Martin en Mattias) met een rol in de organisatie zijn dat; actief èn kwetsbaar. En ook onmisbaar. Behalve als er geen spelers zijn. Zei Shakespeare dat ook al niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.